رئيس سازمان بهزيستي گفت: طرح آموزش زندگي در خانواده‌‌ها در سازمان بهزيستي كليد خورده است.

هاشمي رئيس سازمان بهزيستي كل كشور كه عصر امروز در همايش آمار جنايي كه با همكاري مركز پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه برگزار شد با اعلام اين مطلب افزود: مأموريت سازمان بهزيستي اين است كه با اتخاذ سياست‌ها، تدوين و اجرا و نظارت بر برنامه‌هاي مورد نياز در حوزه حمايت و با افزايش دسترسي به خدمات پيشگيرانه در جهت توانمند‌سازي گام برداريم.

وي افزود: معاونت اجتماعي و مركز توسعه پيشگيري‌هاي اجتماعي حوزه‌هايي هستند كه به صورت روزآمد به شناخت و مديريت گروه‌هاي هدف در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي مي‌پردازد.

هاشمي با اشاره به اين مطلب كه 66 درصد از بار درمان اعتياد و پيشگيري از اعتياد بر عهده سازمان بهزيستي كل كشور است، گفت: اهدافمان در اين حوزه كاهش عوامل خطر در برابر اعتياد، افزايش عوامل محافظ در برابر اعتياد، كاهش بروز اعتياد و توجه به ظرفيت‌هاي مردمي در جهت كاهش گرايش به اعتياد است.
 
وي به خدمات مشاوره‌اي و روان‌شناختي ارائه شده از سوي سازمان بهزيستي اشاره كرد و گفت: اين خدمات با هدف ارتقا سطح سلامت روان جامعه به مددجويان ارائه مي‌شود.

وي گفت: كاهش آسيب‌هاي رواني - اجتماعي، دسترسي بيشتر افراد جامعه به خدمات روانشناختي، استفاده از پتانسيل‌هاي جامعه و افزايش سطح رضايت مندي مردم از زندگي از ديگر اهداف خدمات مشاوره‌اي روانشناختي است.

هاشمي با اشاره به اين مطلب كه يكي ديگر از برنامه‌هاي سازمان بهزيستي افزايش مهارت‌هاي زندگي است گفت: تقويت اعتماد به نفس و هويت فردي - ملي، افزايش مهارت‌‌هاي اجتماعي و افزايش سازگاري رواني - اجتماعي از اهداف كلي اين برنامه در سازمان بهزيستي است.

وي همچنين با اشاره به اين مطلب كه طرح آموزش زندگي در خانواده‌‌ها در سازمان بهزيستي كليد خورده است گفت: پيشگيري از اختلاف در ميان زوجين، همسر‌آزاري و كودك‌آزاري به همراه مبارزه با بي‌بندوباري‌هاي خانوادگي از اهداف اين طرح به شمار مي‌‌آيد.

رئيس سازمان بهزيستي كل كشور همچنين به طرح مداخله در بحران سازمان بهزيستي اشاره كرد و گفت: ارتقاء سطح دانش و آگاهي افراد در بحران‌ها، مداخله پيش از بروز مسائل و مشكلات اجتماعي و همچنين كمك به درك موقعيت فرد از بحران بوجود آمده رئوس اين برنامه سازمان بهزيستي است.

هاشمي در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع ارتقاء توانمندي‌هاي افراد در معرض آسيب اشاره كرد و گفت: مقابله با مسائل فردي و اجتماعي در شرايط بحراني به عنوان رويكرد اين برنامه سازمان بهزيستي مدنظر قرار گرفته است