قائم مقام سازمان بهزيستي كشور گفت: در طرح نهضت تامين مسكن مددجويان و معلولان، سازمان بهزيستي متعهد شده تا پايان سال آينده تعداد 200 هزار منزل مسكوني احداث كند كه 60 هزار واحد را در سال گذشته احداث كرده است.''حسين بدخشاني'' يكشنبه شب در آيين ضيافت افطاري مركز توانبخشي و مراقبتي غرب گيلان، مسكن و اشتغال را مهمترين مشكل فراروي معلولان و مددجويان اين سازمان اعلام كرد و افزود: دولت هاي نهم و دهم توانمندسازي مددجويان نهادهاي حمايتي و طرح نهضت مسكن را در دستور قرار داده كه اين سازمان، نهضت تامين مسكن را با جديت دنبال مي كند.

وي ادامه داد: در صورت تامين مسكن مددجويان، بار مالي بزرگي از هزينه‌هاي خانواده‌هاي مددجو كاسته مي‌شود و در عين حال بايد براي تامين آورده مددجويان نيز چاره‌انديشي جدي تري شود.

بدخشاني يادآور شد: معتقديم با حضور و مشاركت مردم و خيرين سرعت خدمت رساني به مددجويان و معلولان افزايش خواهد يافت كه اميدواريم با مساعدت اين افراد سهم آورده در بحث مسكن را كه هم اكنون 30 تا 40 ميليون ريال است، به حداقل برسانيم.

وي در ادامه با اشاره به خدمات بهزيستي در بحث مسكن اضافه كرد: اميدواريم تا پايان سال 92متقاضي مسكن مددجويان و معلولان نداشته باشيم.

قائم مقام سازمان بهزيستي كشور گفت: هم اكنون 27هزار مركز نگهداري معلولان درسطح كشور وجود دارد كه از اين تعداد 10 هزار مركز توسط بخش خصوصي اداره مي شود.

بدخشاني اظهار كرد: معلولان اگرچه از لحاظ جسمي ناتوانند ولي به لحاظ عاطفي و روحي انسان هاي بزرگي هستند و خدمت به اين قشر از بهترين اعمال نزد خداوند است كه بايد صداي آنها را شنيد.

وي با اشاره به اينكه رسيدگي به معلولان و توانمندسازي آنان براي ما مسئولان به عنوان خادمين اين اقشار افتخار است، گفت: در حال حاضر نيز با اجراي طرح ملي آفتاب، سختي هاي زندگي مددجويان و معلولان را از زاويه نزديك تر احساس مي كنيم.

اين مسوول سازمان بهزيستي با اشاره به اينكه در اجراي طرح آفتاب حفظ شأن و منزلت مددجويان براي مسئولان بهزيستي مهم است، ادامه داد: اين طرح حدود چهارماه است كه در كشور اجرا مي‌شود و يكي از ويژگي هاي اجراي آن يافتن راهكار مناسب براي حل مشكلات مددجويان در محل اجراي طرح توسط مسئولان بهزيستي و اعلام آن به مددجويان است.

وي با بيان اين كه ماهانه مبلغ هفت ميليون ريال براي نگهداري هر معلول نياز است، ادامه داد: فقط 170 هزار ريال از اين مبلغ را سازمان بهزيستي پرداخت مي كند و مابقي آن توسط خيرين در سراسر كشور تامين مي شود.

در آيين ضيافت افطاري كه با حضور قائم مقام سازمان بهزيستي كشور، معاون پيشگيري سازمان بهزيستي گيلان، فرماندار و جمعي از مسوولان شهرستان صومعه سرا و خيرين سراسر كشور در مركز توانبخشي و مراقبتي غرب گيلان برگزار شد، مردم مومن و نيكوكار كشور دو ميليارد ريال كمك مالي به اين مركز كردند.

شهرستان صومعه سرا با 132 هزار نفر جمعيت در 25 كيلومتري غرب مركز استان گيلان واقع است.

منبع: ايرنا